tirsdag 12. juni 2012

Marked i Drøbak - gjennomført!

Da har jeg vært på mitt første marked!

På tross av litt labert salg (hos de aller fleste, får jeg trøste meg med) var det veldig koselig, særlig å treffe flere Epla-selgere!

Da det ble snakk om marked i Drøbak var jeg ikke sein med å melde meg på, uten helt å ha tenkt på hvordan i all verden jeg skulle komme meg dit med en masse pikk-pakk (har ikke bil, og bor på Mortensrud...). Heldigvis fikk jeg tidlig avtalt å dele plass med Mirjam (Mirjam-H og mH), som attpåtil skaffet parasoller, bord og stoler som jeg kunne dele med henne! Helt på tampen ble heldigvis Marita (Dragemamma) med, og siden hun bor rett ved meg fikk jeg sitte på til og fra! Tusen takk, damer, dere reddet dagen! :D

Vi hadde ganske flaks med været, for selv om det var en del vind slapp vi unna det verste regnet. Litt duskregn hadde vi, men med Mirjams parasoller gikk det fint. Vinden røsket godt i både smykker og parasoller, og laget massevis av krøll med smykkene mine og de lange, flagrende prislappene. Neste gang skal jeg ikke feste relativt store lapper i lange tynne sytråder til smykkene... Man lærer, man lærer!Mirjam bak det fine bordet vårt.


Mirjams vakre smykker. Litt høyere bling-faktor enn mine smykker, og veldig populære blant småjentene (og de litt større jentene;)!Marita med sine flotte klær. Hun syr nydelige barneklær (og damekjoler) i flotte farger og mønstre - og til en veldig overkommelig pris! Settekassen som jeg hadde gjort om til ørepynt-utstillingskasse fungerte utmerket, og jeg fikk masse bra respons på den!
Fotoringene fikk en god del oppmerksomhet, særlig ideen med personlige ringer. Marita har de to guttene sine i én ring hver, og reklamerte gladelig for meg! :) Om ikke så alt for lenge kommer disse ringene til å få sin helt egne butikk, muligens fulgt av fotosmykker og -øredobber.Mange kommenterte også armbåndene og smykket som er laget med teknikken vikingstrikk. Denne typen smykker kommer det etter hvert en del av i butikken!
Armbånd av kobber og messing.


Klavesmykke i messing.


6 hyggelige kommentarer:

 1. Så koselig marked, dere er kjempeflinke altså :) Smart å ha øreringene i settekassen.

  Mvh Monika

  SvarSlett
  Svar
  1. Var veldig koselig ja, du får hive deg med neste gang!:)

   Slett
 2. Grattis med vel gjennomført :-) Håper det blir flere markeder, dette var kjempekos!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme! Det blir absolutt flere (f.eks. på Blå nå på søndag;), håper vi får flere sammen også! Kjempekoselig (og praktisk) å dele bord med deg!

   Slett
 3. Heisann
  Settekassa di var/er super!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Er superfornøyd med den! :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Til toppen