lørdag 10. mars 2012

Arbeid pågår


Dette blir i hovedsak en blogg om håndlagde smykker, både de ferdige (som kommer for salg i epla-butikken min, Ookapi) og prosessene med å lage dem. Jeg kommer nok også til å synde mot mitt uhøytidelige løfte om å "bare skrive om smykkene/butikken", uten at jeg kommer til å bli alt for personlig. Tar det litt sånn etter innfallsmetoden.


Ookapi er altså navnet på den nye nettbutikken min, men den står foreløpig helt tom og alene på Epla, stakkar. Jeg har også en nåværende smykkebutikk på Epla som heter draape. Jeg har etter hvert kommet fram til at den ikke er helt min stil (den er liksom litt for fiin), og lager derfor en helt ny butikk som er mer "meg". Ookapi vil forhåpentligvis fylles av smykker i løpet av våren, og enn så lenge kan du følge med mens jeg eksperimenterer med diverse teknikker som etsing, lodding og patinering. Velkommen skal du være! :)

3 hyggelige kommentarer:

 1. Det blir nok bra! :) Gleder meg allerede! Lykke til. ;)

  SvarSlett
 2. Hei, lurer på hvordan du har fått til å lage kategorier, galleri, smykkematerialer osv øverst på bloggen din. Får det ikke til jeg...

  Mvh
  Monika
  Homemade by monne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det er en gadget som heter "Sider", du kan legge den til ved å velge "Utforming", "Legg til gadget" og så velge "Sider" i listen som kommer opp. Håper du får det til! :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Til toppen