søndag 29. april 2012

Pakke i posten - fotoringer!Det er alltid morsomt når det ligger en fyldig liten boblekonvolutt i postkassa! Jeg har gått og ventet på disse - såkalte "bezel/tray rings" (i mangel av et bedre norsk ord kaller jeg dem heretter "ringer med innfatning"). I tillegg til ringene med små, runde innfatninger som jeg har brukt før, har jeg nå også bestilt litt større ringer både med rund og firkantet innfatning.
Alle bildene jeg bruker i ringene har jeg tatt selv, med mindre det er en spesialbestilling med eget bilde.
Her er noen av bildene (mine) som kan dukke opp i fotoringene:Å lage fotoringer har nå blitt mye lettere! Et besøk hos svigers i helga var - i tillegg til veldig koselig - veldig innbringende! Vi fikk en fotoskriver de hadde til overs, noe jeg har hatt et ønske og planer om (men ikke råd til) å kjøpe veldig lenge! Nå slipper jeg å få samboeren min til å skrive ut bildene på jobb, vurdere utskriften når han kommer hjem, og evt. gjøre justeringer og sende de med ham på nytt neste dag hvis det ikke ble bra. Nå kan jeg gjøre dette i ro og mak hjemme og vurdere resultatet fortløpende. Hurra! :)

Jeg regner med å få en del ringer ferdig og ut i butikken i løpet av uken, så følg med!

EDIT (27.06.12): Jeg kommer til å opprette en egen butikk for fotosmykker (inkludert ringene), følg med på bloggen for lanseringen!3 hyggelige kommentarer:

  1. Svar
    1. Send meg bilde hvis du vil ha et eget!:)

      Slett
  2. Yummy! Pakke i posten er genialt, og brune boblekonvolutter fra USA er det beste :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Til toppen